Logo Universiteit Utrecht

Educate-it GW

Academy

Educate-it ondersteunt docenten zowel in het praktische gebruik van IT-tools als bij het (her)ontwerpen van hun onderwijs naar een blended learningvorm. Docenten kunnen daarbij kiezen uit het volgende aanbod:

    • Blended en online modules. De modules zijn vrij toegankelijk en gratis voor alle docenten van de UU en waar mogelijk blended opgezet en zijn in je eigen tempo online te volgen. De blended modules worden gevolgd door een face-to-face bijeenkomst.

    • Workshops. Educate-it biedt regelmatig laagdrempelige gratis workshops aan over de verschillende tools, waarin je kennismaakt met de mogelijkheden van de betreffende tool en hoe je deze kunt inzetten in je onderwijs. Bij de workshops wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van een peer-to-peer constructie, waarbij docenten hun ervaringen delen en in samenwerking met inhoudelijke experts hun collega-docenten trainen.

    • Webinars. Iedere eerste maandag van de maand vindt er een webinar plaats, passend bij het thema dat die maand bij Educate-it centraal staat. Een onderzoeker vertaalt de inhoud van relevante literatuur naar de onderwijspraktijk. Er is ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

    • Gesprek met Educate-it GW om vrijblijvend van gedachten te wisselen hoe jouw onderwijs versterkt kan worden.

Share